Cégtörténet

A mai Terrán Tetőcserép Gyártó Kft történetének kezdete közel 100 évre, 1920-ra vezethető vissza, ekkor kezdett el Mészáros Kálmán a ma Szlovákiához tartozó Negyeden betonalapú cserépgyártással foglalkozni.

tOvább

Cégcsoport

Cégünk, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., a hazai piacon túl a környező országokban is jelen van. A hazai két üzemen túl cégcsoportunk Magyarország mellett mára már további 7 országban szolgálja ki ügyfeleit.

tOVÁBB

Környezet

A Terrán tetőcserepek természetes színeiknek és alapanyagaiknak köszönhetően harmonikusan illeszkednek a környezetbe, ezáltal és csakis ezáltal nagy szerepet vállalnak a környezet alakításában, de csakis esztétikai vonatkozásban.

tovább

Technológia

Napjainkban a hazai három beton tetőcserép gyárunkban működő technológia a legfejlettebbek közé tartozik. A gondosan válogatott alapanyagokból számítógép vezérelt keverőben áll össze a földnedves beton massza. A receptúra konstans összetétele az egyik alapvető követelmény a magas termékminőség eléréséhez. Technológiánk a kunszentmiklósi gyárunkban már teljesen zárt elven alapszik, így a keletkezett hulladékanyagok, szennyvizek is visszaforgatásra kerülnek eleget téve a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak is.

Tovább

Impresszum

Az adatkezelő és a tárhelyszolgáltató adatai egy helyen.

tovább

Tulajdonosi köszöntő

Mi történik ha egy család elszántsága több generáción keresztül kitart?

tovább