Terrán Akciók

A Terrán őszi akciót hirdet 2022. október 3. és november 30. között.*

A részletekért görgessen lejjebb!

 

 

Akciós kiadvány letöltése

2022. október 3-tól érvényes akciós szórólapunk október 26-án érvényét veszti! A továbbiakban új kiadványunk érvényes!

Akciós szórólapunk letöltéséhez kérjük, kattintson a következő képre:

Generon vásárlása után 10%-os kupon Terrán betontermékekre

Vásároljon Generon napelemes tetőrendszert, és szerezze meg a 10%-os kupont, melyet Terrán betontermékekre válthat be, vagy átadhatja családtagjainak, ismerőseinek is!

A rezsiárak változása miatt egyre többen teszik le a voksukat a napelemes rendszerek mellett. Ha Önnek az energiatermelés mellett otthona megjelenése is fontos szempont, válassza a 100%-ig magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, a Terrán elegáns megoldását!

A Generon különlegességét az adja, hogy a napcellák olyan speciális módon vannak az egyedi tetőcserepek felületére integrálva, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.

Ismerje meg vásárlóink véleményét a Generonról, és tekintse meg lenyűgöző referenciaképeinket!

Generon referenciaképek

A Generon megvásárlása után Önnek lehetősége nyílik a 10%-os kupon igénylésére, amellyel a tetőépítés költségein is spórolhat. A kupon bármely Terrán termékcsalád vásárlásakor beváltható alapcserepekre és betonkiegészítőkre egyaránt, 2022. december 31-ig:

A kupon átruházható. Egy rendelés leadásakor csak egy kupon érvényesíthető. Egy kupon csak egy alkalommal érvényesíthető. A 10%-os kupon igényléséhez nem kell mást tennie, mint beküldeni a 2022. november 30. előtt befizetett, Generon Számla (előleg) másolatát a e-mail címre. Az egyedi sorszámmal ellátott kupont ezután e-mailben küldjük meg Önnek.

Vásárlás és kuponbeváltás:

Generon napelemes rendszerünket Hivatalos Terrán Generon Értékesítési Partnereinknél érheti el. A 10%-os kupon felhasználására szintén ezen márkakereskedőinknél van lehetősége. A beváltás előtt kereskedő partnerünk ellenőrzi a kupon érvényességét.

Referenciaépületeink

30% kedvezmény Terrán ereszcsatornára

2022. október 26. és november 30. között akciót hirdetünk kiváló minőségű, cink-magnézium réteggel bevont acélból készült ereszcsatornáinkra!

A Terrán ereszcsatorna rendszer akció keretében vásárlóink 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Terrán árjegyzék “Ereszcsatorna-rendszerelemek és árak” oldalán található elemeit, a színes acéllemezt kivéve.

Ismerje meg ereszcsatorna-rendszerünket!

Az ajánlat 2022. november 30-ig érvényes, rendszerben történő megrendelés esetén, legfeljebb a készlet erejéig. A terméket legkésőbb 2022. december 14-ig kell fogadnia a megrendelőnek.

Termékajánló - légiesen könnyű, mégis erős Synus betoncserép

Válassza Synus tetőcserepünket 50 év garanciával, amely könnyedségével, a beton tartósságával és ellenállóképességével a legjobb választás a tetőfelújításhoz.

A Synus, 2014-es bevezetése óta az egyik legsikeresebb termékünkké vált, amit Construma Díjjal is kitüntettek. A nagy sikerre való tekintettel ezt a termékvonalat 2019-től minden felületkezelési technológiával elérhetővé tettük.

Keresse Synus termékcsaládunkat az Önhöz legközelebb található Márkakereskedőnknél, vagy tudjon meg többet a termékről weboldalunkon.

Tekintsen meg néhány Terrán Synus betoncseréppel készült épületet!

A Terrán termékeit megrendelheti márkakereskedőinknél, akik kérdés esetén örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Az Önhöz legközelebbi márkakereskedőnk elérhetőségét ide kattintva tekintheti meg.