Modern technológiákkal kívánunk megfelelni a mai energiatudatos vásárlói igényeknek is. A napjainkban népszerű sötétebb tónusú tetőcserepek esetében különösen fontos az energiahatékony megoldás.

A ClimaControl felületkezelésű termékeink hosszú távú védelmet nyújtanak a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően tetőcserepeink közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyáron a tetőtérnek jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében.
Optimális lakókomfort a ClimaControl komplett tetőrendszerben való alkalmazásával érhető el.

A ClimaControl felületkezeléssel ellátott tetőcserepünk MediComfort tetőhőszigetelő rendszerünkkel együtt alkalmazva még nagyobb hatékonysággal tudja otthona hőszigetelését biztosítani. Így jelentős energia-megtakarítás érhető el, hisz a lakótér klimatizálására nincs, vagy csak csekély mértékben van szükség. A Resistor felületkezelésünk kedvező tulajdonságait is biztosító ClimaControl felületkezelés jelenleg a Terrán legmodernebb megoldása.

A ClimaControl előnyei

A ClimaControl felületkezelési eljárás előnyei:

  • hosszútávú védelem a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen
  • akár 10 C-kal alacsonyabb hőmérséklet a hagyományos Terrán tetőfedő anyokhoz képest
  • jelentős energia-megtakarítás

Terrán ClimaControl felületkezeléssel ellátott tetőcserepek

Figyelem!
ClimaControl felületkezelésű Zenit termékcsaládunk fényes és matt felülettel is elérhető, Synus moon termékünk viszont csak matt felülettel vásárolható!

Honnan lehet tudni, hogy egy cserép ClimaControl felületkezeléssel lett-e ellátva?

Weboldalunkon minden ClimaControl felületkezelésssel ellátott termékünknél feltüntettük a hivatalos ClimaControl logót. Ha érdekli, hogy mely cserepünkhöz kérhető ClimaControl felületkezelés, kérjük, kattintson ide.

Bővebb információ a ClimaControl felületkezelésről

Bővebb információért kérjük vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadó kollégánkkal.

Generon