Már a Terrán Generon is elérhető az ArchiCAD megújult Terrán AddOn felületén.

Vállalatunk mindig is igyekezett, hogy a tervezői igényeknek is maximálisan eleget tegyen. Ezt a célt szolgálja az ArchiCAD program alá beépülő, megújult Terrán AddOn is, aminek segítségével egyetlen gombnyomással minden információ rendelkezésére áll. Immáron extra funkcióval bővül a felület: ezentúl a Terrán Generon napelemes tetőcserépről is  naprakész tervezői információk érhetők el.

Kiemelten fontos számunkra, hogy segítsük, edukáljuk mind a lakosságot, mind a szakembereket. Az építészek munkájának támogatása, a kamarákkal, szakmai szervezetekkel való kollaboráció kiemelt prioritású cégünk életében, ezt bizonyítja a Magyar Építőművészek Szövetségével a közelmúltban kötött hosszú távú szakmai együttműködés is.

Ugyanezen célból, saját weboldalunkon egy kifejezetten az építészeknek szóló platformot hoztunk létre, ahol a termékek általános műszaki bemutatása mellett részletes és hasznos információkat kaphatnak az építészek a komplett Terrán tetőfedő rendszerről.

Cégünk több mint egy évtizede fejleszt olyan speciális beépülő felületet, amelynek segítségével a Terrán tetőcserepek és kiegészítők tervekbe integrálása egyszerűvé válik. A legfrissebb, kizárólag az ArchiCAD alá beépülő Terrán AddOn a széleskörű felhasználói igényeknek megfelelve egy komplex tervezéstámogató felületet kínál, amelynek segítségével – akár az ArchiCAD felületének elhagyása nélkül – minden releváns, fontos információ elérhető. Így nemcsak a tetőcserepekről, hanem a kiegészítő termékekről is egyetlen gombnyomással elérhetővé válik minden hasznos információ, például a speciális beépítési alapadatok, illetve fotorealisztikus látványkép is készíthető, teljesebbé téve így a tervet.

Az AddOn nemcsak megújult, hanem ki is egészült: mostantól a Terrán Generon napelemes tetőcserépről naprakész részletes tervezői információk érhetők el – csomópontok, alátéthéjazati információk, termékleírások, adatok, teljesítmény-nyilatkozatok –, valamint a napelemes tetőcserép a tervekbe beilleszthető (az előírásoknak megfelelő szabályokkal) és ráhelyezhető a megrajzolt tetőre, így a látványterven a Terrán Generon esztétikai előnyét is láthatja az építtető már a tervezési fázisban.

Az ArchiCad AddOn telepítője letölthető weboldalunkról.