Terrán Akciók

Optimális lakókomfort?

Az akciós Terrán ClimaControl rendszerrel most egyszerű!
Klíma helyett gondolkozzon tetőrendszerben, és döntsön a hosszú távú megoldás mellett!

Ön tudta?

Az épület egyes szerkezeteinél különböző a hőveszteség aránya. Egy átlagos épületnél a legnagyobb hőmennyiség jellemzően a tetőn és a tetőfödémen keresztül távozik, ezért itt a leginkább indokolt a hővédelem.

Takarítson meg energiát a Terrán által kínált tetőrendszer elemekkel!

2018 nyarán az optimális lakókomfort biztosítása a családi otthonokban már nem csak álom lehet.

Nyári akciónkban olyan komplett tetőfedési rendszert kínálunk beépítésre, amely megfelelő védelmet és ellenállást biztosít a legmelegebb nyári napok időjárásával szemben is. Optimális lakókomfort a ClimaControl komplett tetőrendszerben való alkalmazásával érhető el. Az akcióban szereplő ClimaControl rendszer három elemből tevődik össze:

  1. ZENIT ClimaControl felületkezelésű betoncserép (matt és fényes egyaránt)
    Nyári akciónkban 515Ft helyett 320Ft/db áron!
  2. MediComfort tetőhőszigetelés
  3. MediFol Longlife alátéthéjazat

ClimaControl felületkezeléssel ellátott tetőcserepünk MediComfort tetőhőszigetelő rendszerünkkel EGYÜTT alkalmazva még nagyobb hatékonysággal tudja otthona hőszigetelését biztosítani. A tetőtérnek így jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében, valamint jelentős energia-megtakarítás érhető el, hisz a lakótér klimatizálására nincs, vagy csak csekély mértékben van szükség.

   Keresse Márkakereskedőinknél