Terrán Akciók

A Terránnal most triplán jól jár!

1 millió okunk van, hogy Ön is Terrán tető tulajdonos legyen!

Nyerjen vissza akár 1 000 000 forintot a tetőhöz felhasznált cserép árából!*

2018. áprilisától ha Terrán tetőt vásárol márkakereskedőinknél, akkor visszanyerheti a tetőhöz felhasznált cserép árát maximum 1 millió Ft-ig! Jól olvasta, akár 1 millió Ft-ot is spórolhat a tetővásárlásán. Tudná mire költeni igaz?

Tudnivalók a nyereményjátékról
Vásároljon 2018. április 2. és 2018. május 31. között Terrán tetőcserepet márkakereskedőinknél, majd a kapott számla másolatát, nevét és elérhetőségét, valamint  “A  Terránnal tavasszal nyerhet” jeligét feltüntetve, küldje el nekünk e-mailben vagy postai úton. Az így beérkezett és a feltételeknek megfelelő játékosok közül sorsoljuk ki a  nyertest a promóciós időszak lezárását követően. A szerencsés nyertes maximum 1 millió Ft összértékig visszakapja a tetőhöz felhasznált Terrán tetőcserepek árát.

Tudjuk, a tetőberuházás nem megy egyik napról a másikra, így ha több információt szeretne kapni, nézzen körbe weboldalunkon, vagy írjon nekünk! Ha személyesen kérdezne szakértő csapatunktól, akkor találkozzunk április 11-15 között a Construma Építőipari Szakkiállításon!

Mondjon Ön is igent az új tető gondolatára!

*A tájékoztatás nem teljes körű! A nyereményjátékban való részvétel feltételeit és annak teljes körű leírását itt olvashatja el. 

3+1 érv, hogy a Terrán Synus tetőcserepet válassza!

1. Könnyű és erős
Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a legjobb választás a tetőépítéshez! Válassza hűséges társának a Terrán Synus betoncserepeit!

2. 3 akciós alapcserép közül választhat, kiegészítő cserepek és egyéb kiegészítők sorát is kínáljuk
Nem kell attól tartania, hogy a cseréphez nem lesznek megfelelő kiegészítők, nálunk mindent megtalál! Válasszon 3 akciós Synus alapcserepünk közül, és mindegyikhez megtalálja a szükséges tartozékokat. Ha kiválasztott egy cserepet, tegye a kedvencekhez. Ezt később elküldheti magának, vagy ismerőseinek, de akár könnyedén ki is nyomtathatja!

3. 50 éve írásos garancia
Tetőt nem egy évre, hanem egy életre választunk. Éppen ezért vállalunk cserepeinkre 50 év írásos garanciát. Ez már önmagában elég érv, hogy megéri a Terrán tetőcserepek mellett letennie a voksát, de most extra kedvezményt is kínálunk vásárlóinknak. Görgessen tovább!

Így néznek ki a Synus cserepek különböző környezetben

+1. Alap felületkezelési áron most értékesebb terméket kap!
2018. április 2-től a Terrán Synus Colorsystem felületkezelésű cserepeket rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg! Mit jelent ez? A méltán népszerű Synus ColorSystem felületkezelésű termékeinket most 190 Ft/db áron kínáljuk. Így akár egy teljes tetőcserével (tetőmérettől függően), több 100.000 Ft-ot is spórolhat!

A promóció időtartama
2018. április 2-től május 31-ig, vagy a készlet erejéig!

Keresse termékeinket márkakereskedőinknél, vagy látogassa meg standunkat a Construmán (A pavilon 211/C) és tegye fel kérdéseit kollégáinknak!

A következő termékvariációk közül választhat

Rundo, Danubia Resistor akció

Tavaszi akciónk keretei között két olyan klasszikus, cégünk kínálatában elérhető termékcsaládot kínálunk kedvező feltételekkel, amelyek a Kárpát-medence lakóépületeinek fedésképét is nagyban meghatározzák.

Ezek a méltán népszerű termékek, most tavaszi akciónk keretei között rendkívül kedvező érhetőek el. Az akcióban a Rundo Resistor és Danubia Resistor termékcsalád összes tagja (Korall, Merlot, Mocca, Carbon) részt vesz.

Az akció 2018. április 2-től május 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Termékeinket keresse márkakereskedőinknél, vagy tekintse meg őket április 11-15 között a Construma Építőipari Szakkiállításon!