Terrán Akciók

A Terránnál idén hosszabbra sikeredett a tavasz!

Aktuális Terrán akciók június 30-ig!

3+1 érv, hogy a Terrán Synus tetőcserepet válassza! Az akció meghosszabbítva!

1. Könnyű és erős
Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a legjobb választás a tetőépítéshez! Válassza hűséges társának a Terrán Synus betoncserepeit!

2. 3 akciós alapcserép közül választhat, kiegészítő cserepek és egyéb kiegészítők sorát is kínáljuk
Nem kell attól tartania, hogy a cseréphez nem lesznek megfelelő kiegészítők, nálunk mindent megtalál! Válasszon 3 akciós Synus alapcserepünk közül, és mindegyikhez megtalálja a szükséges tartozékokat. Ha kiválasztott egy cserepet, tegye a kedvencekhez. Ezt később elküldheti magának, vagy ismerőseinek, de akár könnyedén ki is nyomtathatja!

3. 50 éve írásos garancia
Tetőt nem egy évre, hanem egy életre választunk. Éppen ezért vállalunk cserepeinkre 50 év írásos garanciát. Ez már önmagában elég érv, hogy megéri a Terrán tetőcserepek mellett letennie a voksát, de most extra kedvezményt is kínálunk vásárlóinknak. Görgessen tovább!

Így néznek ki a Synus cserepek különböző környezetben

+1. Alap felületkezelési áron most értékesebb terméket kap! Az akció meghosszabbítva! 
2018. április 2-től a Terrán Synus Colorsystem felületkezelésű cserepeket rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg! Mit jelent ez? A méltán népszerű Synus ColorSystem felületkezelésű termékeinket most 190 Ft/db áron kínáljuk. Így akár egy teljes tetőcserével (tetőmérettől függően), több 100.000 Ft-ot is spórolhat!

A promóció időtartama
Az akciós árak a korábban meghirdetett május 31-ei dátum helyett június 30-ig érvényesek maradnak!

Keresse termékeinket márkakereskedőinknél!

A következő termékvariációk közül választhat

Rundo, Danubia Resistor akció - meghosszabbítva!

Tavaszi akciónkat meghosszabbítjuk június 30-ig! Az akció keretei között két olyan klasszikus, cégünk kínálatában elérhető termékcsaládot kínálunk kedvező feltételekkel, amelyek a Kárpát-medence lakóépületeinek fedésképét is nagyban meghatározzák.

Ezek a méltán népszerű termékek, most tavaszi akciónk keretei között rendkívül kedvező érhetőek el. Az akcióban a Rundo Resistor és Danubia Resistor termékcsalád összes tagja (Korall, Merlot, Mocca, Carbon) részt vesz.

Az akció 2018. június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Keresse termékeinket márkakereskedőinknél!