Egyedi, Kincsesház promóciónk 2021. márciusában indult útjára, melynek keretein belül többszáz Terrán vásárló váltotta be kuponjait, és jutott hozzá kedvezőbb áron prémium minőségű hazai termékeinkhez. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptemberben már a harmadik promóciós időszakot indítottuk el, 2022. januárjában pedig már ki is sorsoltuk két szerencsés nyertesünket.

A Terránnál igénybe vehető akciókkal, visszatérítésekkel tökéletesen kiegészíthetőek az otthonfelújítási támogatás előnyei. A vásárlók még alacsonyabb áron juthatnak hozzá a Terrán rendszerkiegészítőihez, melyek elengedhetetlenül fontosak a tető tartóssága illetve viharbiztonsága szempontjából.

A promócióban részt vevő termékek:

Ezen kívül a kezdeményezésnek köszönhetően akár az egész tető ára vagy 2 kWp Generon napelemes tetőcserép is megnyerhetővé vált.

A Terrán Kincsesház promóció egyelőre lezárult, de a fenti termékeket továbbra is érdemes megvásárolni, hiszen beépítésükkel tetőnk biztonságát garantáljuk.

Legutóbbi, őszi promóciónk nyerteseit kisorsoltuk, Szklenár Péter teljes Terrán-tetőjének árát visszanyerte, Hornyák-Lajdi Tímea pedig 2 kWp Generon napelemes tetőcseréppel lett gazdagabb.

Gratulálunk Szklenár Péternek a tetőnyereményhez!