A Terrán tetőrendszer (MediFol tetőfóliák és alátétfedések, MediRoll kúpalátéttekercs, csatornarendszer elemek, viharbiztonságot garantáló elemek) részét képező Terrán ereszcsatorna-rendszer minden eleme kiváló minőségű, cink-magnézium réteggel bevont acélból készül. Az anyagra jellemző nagyfokú szilárdság és korrózióállóság garantálja a hosszú élettartamot, valamint a színek tartósságát.

Azért válassza a Terrán ereszcsatorna-rendszert, …

…mert esztétikus és funkcionálisan 100%-os befejezést ad a tetőnek.
…mert a Terrán tetőcserepekkel harmonizáló színei tökéletes összhangú megjelenést biztosítanak az otthona számára.
…mert rendszerünk minden épülettípushoz kínál megoldásokat, legyen szó akár felújításról, illetve klasszikus vagy modern új épületről.
…mert az előre gyártott rendszerelemek segítségével a beépítés gyors és precíz kivitelezéssel megoldható.
…mert kialakításának köszönhetően megakadályozza a szennyeződések lerakódását az ereszrészben.
…mert komplett ereszcsatorna-rendszert kínálunk, mely kiegészítő elemeinek egy része szabadon kombinálható az ereszcsatornákkal.

Általános tudnivalók

A Terrán ereszcsatorna-rendszer a legteljesebb megoldás az Ön tetőjének vízelvezetésére. A rendkívül jó minőségének, az ellenálló képességének, a tartósságának, a könnyű és gyors szerelhetőségének köszönhetően a Terrán ereszcsatorna-rendszerét Ön is meg fogja kedvelni.

Első helyen a minőség

Ereszcsatorna rendszerünk minden elemét kiváló minőségű tűzihorganyzott bevonattal ellátott acélból gyártják. Ez az anyagkombináció garantálja a hosszú élettartamot, a színek tartósságát, a nagyfokú szilárdságot és az elhanyagolható hőtágulást. A kiváló minőséggel természetesen együtt jár a látványos és korszerű megjelenés, mely a Terrán tetőcserepekkel együtt kellemes és vonzó külsőt biztosít a tetőnek és az egész háznak.

Ereszcsatorna rendszerünket 15 év garanciával kínáljuk.

 

Méretek

Külső peremes ereszcsatorna-rendszerünk félkör profillal készül.
Ereszcsatorna kiterített szélesség: 33 cm
Lefolyócső átmérő: 100 mm

Kapacitás

Magyarország területén az MSZ 04-134:1991 szabvány előírásai alapján a következő vízelvezető kapacitást biztosítja ereszcsatorna-rendszerünk:

A 100 mm-es lefolyócső akár 100m2 vízszintes vetületű tetőszakaszról is képes elvezetni a vizet 33 cm kiterített szélességű ereszcsatorna és betorkoló csonk használata esetén.

Felhasználási területek

 • családi házak
 • nyaralók
 • társasházak
 • középületek
 • kereskedelmi épületek
 • ipari létesítmények komplett vízelvezetésére
 • új épületek mellett felújításokhoz is ajánljuk

Díjmentes anyagszükséglet-számítás és szaktanácsadás

Bővebb információkért, az ereszcsatorna-rendszerrel kapcsolatos anyagszükséglet-számítással és árajánlat készítéssel kapcsolatban keressék szaktanácsadó kollégánkat a 06-69/569-961-es telefonszámon, vagy írjanak neki a e-mail címre.

Az ereszcsatorna-rendszer felépítése

ereszcsatornareszei2

 1. Gumis véglemez
 2. Ereszcsatorna szöglet
 3. Lefolyócső könyök
 4. Lefolyócső bilincs
 5. Kifolyó könyökcső
 6. Lefolyócső
 7. Betorkoló csonk
 8. Ereszcsatorna
 9. Gumis toldóelem
 10. Gumis véglemez

Letölthető prospektusunkban a Terrán ereszcsatorna-rendszerről és annak elemeiről talál bővebb információt. A Terrán ereszcsatorna-rendszer prospektus letöltéséhez kérjük, kattintson következő gombra, majd az Ereszcsatorna-rendszer lehetőségre!

 

Prospektus letöltésE