Tetőépítésben gondolkodik, de nem tudja, milyen költséggel tervezzen? Van megtakarítása, de nem tudja, mibe fektesse? Tetőfelújításon gondolkodik, de nem tudja hogyan álljon neki? A Terrán kalkulátorral egyszerűen és gyorsan talál választ kérdéseire a tetőépítéssel és a felmerülő költségekkel kapcsolatban.

Atetőépítés és felújítás egyaránt komoly megfontolást igénylő döntésnek minősül az építtetők körében.Alapos körültekintés és informálódás előzi meg a választást, jellemzően sokrétű és komplex folyamat, megannyi különböző apró-cseprő igénnyel, feltétellel és korláttal.A tetőépítés jelentős anyagi vonzattal járó, egész családot érintő választás, amely egy olyan racionális döntéshozást igényel, amivel a későbbiekben mindennap találkozni fogunk. Gondoljunk csak bele, a vásárlást és az építtetést követően minden nap látni fogjuk döntésünk eredményét, azaz a háztetőnket és rajta a cserepeket. A cserepekből nem egy darabot vásárolunk, ezért fontos rendszerben gondolkodni.A tetőépítés speciális szaktudást igényel, ezért javasolt szakember segítségére hagyatkozni már a cserépválasztás során is.

Az előbb említett szempontok tárgyi és fizikális összetevőket vettek figyelembe a választásra vonatkozóan, de a cserépvásárlásról általában elmondható, hogy erős érzelmi tényezők is befolyásolják. Ehhez segítség a Tető kalkulátor alkalmazásunk, amivel otthonról, kényelmesen, a családdal megvitatva tud tájékozódni a témában, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbb cserepet válassza. Az alkalmazás továbbá lehető teszi, hogy a Terrán magas színvonalú szolgáltatásait is igénybe vegye, attól függően, hol tart éppen a tetőépítés folyamatában.

Próbálja ki Facebook alkalmazásunkat és kérje szakértőink segítségét a részletekkel kapcsolatban!

Az alkalmazás itt érhető el!

Hasznos tippek Önnek!
Tudta, hogy Terrán tetőcserepet Életre Szóló Garanciával is vásárolhat?
Segítséget keres a tetőfelújításhoz? Válasszon Terrán Tetőspecialistáink közül!
Palatetőjét cserélné? Tekintse meg Palacsere Programunkat!