Ismerje meg a Terrán egyedülálló garanciális koncepcióját!

Ismerje meg a Terrán egyedülálló garanciális koncepcióját!” A Terrán életében több jelentős esemény történt az elmúlt időszakban, ezek közül kiemelkedik, hogy meglévő 50 éves garanciánkat mostantól Életre Szóló Garanciával egészítjük ki. Tetőt nem pár évtizedre, hanem egy életre választunk. A cserépgyártásban szerzett közel 100 éves tapasztalatunk, mérnökeink magas szintű szakmai tudása és az egyik legmodernebb, világszínvonalú technológiai újítások ötvözése, olyan termékek előállítását eredményezi, amelyek lehetővé teszik, hogy páratlan feltételekkel kínáljuk ezeket a tetőcserép piacon.

A hazai tetőcserépgyártó cégek közül egyedüliként tudunk ilyen hosszú garanciát biztosítani termékeinkre, mely a vásárlóinknak is biztosíték arra, hogy a Terrán-termékcsalád kitűnő választás. Ehhez biztosítjuk a Terrán Tetőspecialista programunkkal azokat a szakembereket, akiknek a kivitelezői munkája lehetővé teszi, hogy a családi otthon egy életen át betöltse a neki szánt funkciókat.

Felelős gyártóként kiemelten fontos számunkra, hogy végig kövessük termékeink útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen számunkra a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. Magyar tulajdonban lévő brandként különösen nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos, fenntartható fejlődésre.

Az Életre Szóló Garanciával a Terrán Kft. azt vállalja, hogy a vevő életének hosszáig az általa megvásárolt Terrán betontermékek az alapvető műszaki funkcióikat betöltik.

Az Életre Szóló Garanciához* (minimum 50 év) azok a vásárlók juthatnak, akik a meghatározott alapvető TERRÁN rendszerelemeket megvásárolják és annak magas színvonalú kivitelezését Terrán Tetőspecialistára bízzák.

Mi a Terránnál így szeretnénk elismerni azokat az építtetőket, akik a magas minőség képviselői, áldoznak a minőségi termékekre és emellett fontosnak tartják egy tető esetében a magas színvonalú kivitelezést.

Védje otthonát egy életre Terrán tetőrendszerrel!

Kövessenek minket a hivatalos Facebook oldalunkon is!

* Az igénybevétel pontos feltételeit és részleteit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza, amely itt érhető el.

Életre szóló garancia