Felelős gyártóként fontos számunkra vásárlóink elégedettségén túl a környezetvédelem is. Ezért indítottuk útjára rendkívül kedvezményes feltételekkel Terrán tetőcserepet vásárló partnereink számára a Palacsere programunkat.


2020-as Palacsere Programunkról bővebb tájékoztatást ide kattintva talál.


Tetőt egy életre szólóan választunk, így fontos a minőségi termékválasztás, de fontos az is, hogy a héjazat jól illeszkedjen az adott környezetbe, tájegységbe, feleljen meg a Kárpát-medence éghajlati viszonyainak, és nem utolsó sorban legyen környezetbarát. Ezért idén elindítottuk Palatetőcsere Programunkat, amit azoknak a családoknak ajánlunk, akik környezetszennyező, bitumen alapanyagú zsindely vagy azbeszt alapanyagú palatetőjük cseréjét tervezik, de még nem találták meg az egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást.

A palatető amortizációs ideje anyagtípustól, termékfajtától, környezeti hatásoktól függően 20-30 év szakértőink szerint, így a cseréje több mint aktuális napjainkban

A másik jelentős probléma a palatetők bontása. Ennek oka, hogy a szállítást csak speciális szaktudással rendelkező cégek végezhetik, mivel a bontásból származó törmelék veszélyes hulladéknak minősül.

A Terrán erre nyújt megoldást a piaci árnál lényegesen kedvezőbb feltételekkel a Palatetőcsere Programjával. Cégünk a szolgáltatás során veszélyes-hulladék kezeléssel és ártalmatlanítással foglalkozó céggel együttműködve biztosítja a felújítás során keletkező veszélyes-hulladékok elszállítását.

A tetőidomhoz műszakilag legmegfelelőbb cseréptípus kiválasztásához, a pontos anyagszükséglet meghatározásához és a hulladékkezeléssel kapcsolatos bővebb tájékoztatáshoz vegye igénybe Terrán Területi képviselő kollégáink segítségét!

A programban érintett veszélyes hulladékok:

EWC 17 06 05 – azbeszttartalmú pala (síkpala és hullámpala)
EWC 17 06 03 – bitumenes tetőlemezA kedvezményes hulladék szállítási díjak igénybevételének feltétele, hogy a megrendelőnél a Terrán Kft. által gyártott tetőfedő anyagok kerülnek beépítésre, melyet a vásárláskor kapott számlával kell igazolni.

Hasznos tippek Önnek!

Tudta, hogy Terrán tetőcserepet Életreszóló Garanciával is vásárolhat? A feltételekről itt tájékozodhat.

Tetőfelújítást tervez? A kivitelezésben is segítünk a Terrán Tetőspecialista programunkkal.