Alábbi tartalmaink elsősorban szakembereknek, kivitelezőknek szólnak, amiket CD-re írhatóan (iso formátum ~ 1.7GB) akár egyben is letölthet.

Alkalmazási útmutató

A kifejezetten szakembereknek szánt Alkalmazási útmutató című tematikus kiadványunkban minden szükséges információ, részletrajz és csomópont megtalálható. A kiadványban külön hangsúlyoztuk a termékvonalankénti eltéréseket, sajátosságokat.

Alkalmazási Útmutató

CAD

Az ArchiCAD program alá beépülő Terrán Add-On igen hasznos lehet a tervezőknek, akik így egyetlen gombnyomással komplett anyagkiírást (árakkal vagy akár árak nélkül), illetve fotorealisztikus látványképeket készíthetnek – teljesebbé, magasabb színvonalúvá téve így a tervet.

Tovább

Csomóponti rajzok

A csomóponti rajzok esetében összegyűjtöttünk minden fontos, speciális részletet, ezzel is segítve a szakemberek munkáját. A rajzok több népszerű fájlformátumban is megtalálhatók.

Bővebben

Terrán Mobilalkalmazás

A Terrán alkalmazás egy mobil építőanyag katalógus, melyet felhasználóink az okostelefonjaikon vihetnek magukkal.

A Terrán app segítségével naprakész maradhat a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. termékinformációival, híreivel kapcsolatban. Internetkapcsolat csak az alkalmazás telepítéséhez és a termékinformációk, hírek frissítéséhez szükséges. A böngészéshez nincs szükség internetkapcsolatra: az app bárhol, bármikor használható.

Hogy mit kínálunk a Terrán mobil appban?

  • Friss cikkeket, híreket.
  • Termékadatokat a gyártó teljes termékskálájáról – színek, méretek, különleges tulajdonságok, működési leírások és ábrák, katalógusok, beépítési útmutatók –, mindezt egyetlen kattintásra.Közvetlen elérést a gyártó területi képviselőihez, használatra kész telefonszámokkal és e-mail címekkel.
  • Az adatok frissítését wifi elérhetőség esetén.
  • Offline működést internetkapcsolat hiányában – az építési helyszínen is!

QR kód beolvasásával töltse le és próbálja ki a Terrán mobilalkalmazást!
(csak Android platformra elérhető)

mobil app qr kod

Tetőfedő Pályázat

Cégünk elhivatott a szakmailag és esztétikailag is tökéletesen kivitelezett Terrán cseréppel fedett tetők mellett. Ezért idén ismét elindul a Terrán Tetőfedő Pályázat, melynek keretén belül keressük a szakma legjobbjait. Neves zsűri ítéli oda a számos értékes díjat a pályázók közül azoknak, akik a legkiemelkedőbbet nyújtják.

Teljesítmény nyilatkozatok

Teljesítmény nyilatkozatot keres? ITT letöltheti.

nyilatkozatok

TERC és MVH kódok

Összeszedtük egy dokumentumba a Terrán termékek MVH kódjait. ITT letöltheti.

Tovább a kódokhoz

Szaktanácsadás

A Terrán termékek szakszerű felhasználásról alkalmazás technikai útmutatónkból tájékozódhat. Az esetlegesen felmerülhetű kérdésekben mérnök szaktanácsadó kollégáink készségesen állnak rendelkezésükre  email címen, vagy a 06-69/569-950-es telefonon.