Akár 10oC-kal ALACSONYABB HŐMÉRSÉKLET a hagyományos Terrán tetőfedő anyagokhoz képest.*

Modern technológiákkal kívánunk megfelelni a mai energiatudatos vásárlói igényeknek is. A napjainkban népszerű sötétebb tónusú tetőcserepek esetében különösen fontos az energiahatékony megoldás.

A Construma szakkiállításon bemutatásra kerülő Zenit ClimaControl termékünk hosszú távú védelmet nyújt a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően tetőcserepeink közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyáron a tetőtérnek jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében.

Figyelem!

A Resistor felületkezelésű termékekhez hasonló fényes megjelenés mellett a Zenit ClimaControl termékünk visszafogottan elegáns matt felületben is elérhető.

A matt felülettel ellátott Zenit Space, Moon és Mars termékünk szállítási határideje a rendelés leadásától számított 3 hét!

*A Terrán Zenit Resistor felületkezelésű cseréppel fedett, azonos rétegrendben kivitelezett tetőfedéssel összehasonlítva. A megadott hőmérsékletkülönbség a Terrán Zenit Resistor tetőcserepek és a ClimaControl felületkezelésű tetőcserepek hátoldalán mért eredmények átlaga. Az összehasonlítás mesterséges körülmények között történt.