Az új évet új termékkel köszöntjük: megjelent a Generon napelemes tetőcserép piros változata, a Generon RED!

A tetőépítők körében népszerűek a sötét színű tetőcserepek, amelyekhez tökéletesen passzol a Generon napelemes tetőcserép. A legelterjedtebb cserépfedések azonban továbbra is a hagyományosabb színekhez – téglavörös és piros különböző árnyalatai – köthetők. Azokra is gondolva, akik a klasszikusabb árnyalatokat részesítik előnyben, néhány éve új innovációba kezdtünk. Örömmel jelenthetjük, hogy megszületett a Generon RED, a piros napelemes tetőcserép!

A Generon RED a Terrán kínálatában található piros árnyalatú cserepekkel homogén felületet alkot, miközben energiatermelő funkcióval egészíti ki a tetőt, és megőrzi annak hagyományos megjelenését. Így napelemes tetőrendszerünk a korábbi fekete, Generon DARK mellett már piros színben is elérhető, Generon RED néven.

A piros Generon azonban nem csupán színében újdonság. Egy olyan továbbfejlesztett réteggel készül, amely meghosszabbítja a termék élettartamát. A Generon napelemes tetőrendszer – fekete és piros színben is – továbbra is kizárólag a Rundo és a megújult Zenit, új nevén Zenit Max cserepekkel kompatibilis.

Itt a továbbfejlesztett Zenit Max, a Generon RED-nek is tökéletes társa

A töretlen népszerűségnek örvendő Zenit termékünket továbbfejlesztettük, Zenit Max néven találkozhatunk vele. A Zenit Max termékünknél, valamint a Generon DARK és RED napelemes tetőcserepeknél a vízelvezető horony az ellenkező, bal oldalra került és teljes hosszában végigfut a cserépen. Így a Zenit Max tetőcserép fedési hossza megnő, ezért a hullámos termékek esetén is alkalmazott 10 db/nm-es anyagszükséglet értéket tudjuk elérni, valamint a minimális átfedés is kisebb lesz.

Termékeink fejlesztését több éve kezdtük el, reméljük mind a piros Generon, mind a megújult Zenit Max elnyeri a szakma, és a lakosság tetszését is!