Terrán Tetőspecialista a családok szolgálatában!

Felelős gyártóként kiemelten fontos számunkra, hogy végig kövessük termékeink útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen számunkra a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. Magyar tulajdonban lévő márkaként különösen nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos, fenntartható fejlődésre. Célunk, hogy folyamatosan képzett, elhivatott szakemberek dolgozzanak a termékeinkkel, akik naprakészek és a szakmájuk csúcsát képviselik.

Az Életre Szóló Garanciával újabb lépést tettünk a családok otthonainak hosszú távú védelme érdekében. Garantáljuk, hogy időtálló, a funkcióját maximálisan betöltő tetőrendszert vásároljanak tőlünk. Ehhez szeretnénk a kivitelezésben is segítséget nyújtani a Terrán Tetőspecialista programunkkal.

A Terrán Tetőspecialista olyan magas szinten képzett, a szakmája iránt elkötelezett szakember, akinek a szakmai felkészültsége, gondolkodása teljes mértékben összeegyeztethető a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. által képviselt minőség központú irányelvekkel. Ebből kifolyólag jött létre a Terrán és a kivitelezők között az a szoros partneri együttműködés, amelynek gyümölcsét a vásárlók arathatják le maradéktalanul.

A két professzionális magyarországi képzőközpontunkban képzett szakemberek munkája nagyban hozzájárul ahhoz, hogy szakmailag korrekten kivitelezett tetőrendszerek épüljenek a Terrán jóvoltából. A Terrán Szakmai bizottsága által akkreditált szakemberek, azért szerződtek a Terránnal, hogy továbbra is szenvedéllyel, ám az eddiginél is magasabb színvonalon tudjanak a vásárlók igényeinek megvalósításán dolgozni.

További információért látogasson el a www.acskereso.hu weboldalra!

Kövessen minket a hivatalos Facebook oldalunkon is!