A legújabb felületkezelési eljárásunknak köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. A selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt
kölcsönöz a tetőjének! Válassza ELEGANT felületkezelésű Synus tetőcserepünket, a Terrán őszi akciójának keretein belül most kedvező áron!

Akció időtartama: 2020. augusztus 17-től október 31-ig

AKCIÓS KIADVÁNY LETÖLTÉSE


Synus Elegant akció

A Terrán legkönnyebb tetőcserepét, most új ELEGANT felületkezeléssel, 50 év garanciával kínáljuk Önnek, most akciós áron! Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével az egyik legjobb választás tetőépítéshez.

Mit kell tudni a prémium kategóriás Elegant felületkezelésről? Kattintson ide és olvassa el!

Érdekel az akció


Új termékek bevezető áron

Az őszi akciónk mellett más kedvezménnyel is készültünk Önöknek! Új termékeinket most bevezető áron érhetik el. Válassza most Zenit termékcsaládunk legújabb termékeinek egyikét! A letisztult, egyszerű formák kedvelőinek Zenit Gesztenyebarna és Antracit termékünk tökéletes választás, mely Elegant felületkezelésének köszönhetően, tartósabb védelmet nyújt a környezeti tényezőkkel szemben. Zenit Gesztenyebarna és Antracit tetőcserepeink most 299 Ft/db bevezető áron érhetők el.

Rundo cserepek kedvelői számára is tartogat újdonságot az őszi szezon. Legújabb, Elegant felületkezelésünkkel ellátott Rundo TéglaSötétbarna és Antracit termékeinket most szintén 255 Ft/db-os bevezető áron kínáljuk.

Az akciók további részleteiről az Akciók menüpont alatt olvashat részletesen, akciós termékeinket pedig keresse márkakereskedőinknél!