Válassza a Renova Plus tetőcserepet, ha a cserép kiválasztásánál az ár az elsődleges szempont!

Ebben a kategóriában általános az egyszeri felületkezelés. A Renova Plus változatlan ár mellett, kétszeres felületkezeléssel érhető el. A termék minőségére garancia a Terrán vezető gyártástechnológiája és mérnökei szaktudása.

Az új Renova Plus termékcsaládot napjaink trendjének megfelelően három új, a vásárlók által közkedvelt színben tesszük elérhetővé 2017. augusztus 1-től. Így egy ár-érték arányban kiemelkedő termékcsaládot hoztunk létre, mely bárki számára elérhető gazdaságos megoldást nyújt a tetőépítésre.

A Renova Plus megalkotásakor törekedtünk a bevált formák és színek összeállítására. A termékcsalád fejlesztése során első sorban azokra az árérzékeny fogyasztókra koncentráltunk, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedőanyagokhoz.

A Renova Plus termékek mellé teljes körű szolgáltatásokat is kínálunk, úgy mint az ingyenes anyagszügséglet-számítás és a Palatetőcsere Programunk, melyek egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást kínálnak a cserépvásárláshoz.

A fenti dátumtól a korábbi két Renova szín (terrakotta, óvörös) kivezetésre kerül.

Bővebb információért keresse fel a megújult Renova Plus weboldalát!