Átadtuk a 2023-as Tetőfedő Pályázat díjait, idén rendhagyó módon két pályázat is első díjban részesült.

2024 februárjában a Grand Hotel Esztergomban ismét megrendeztük a Terrán Kivitelezői Partnertalálkozót, amelynek keretében átadtuk a Tetőfedő Pályázat díjait. Családi vállalkozásként nagy örömünkre szolgált idén is, hogy személyesen találkozhattunk partnereinkkel, egy tartalmas, gazdag napot tölthettünk együtt tapasztalatcserével, kapcsolódásokkal.

A Kivitelezői Partnertalálkozó egyik csúcspontja a 2023-as év Tetőfedő Pályázat díjátadója volt. Sokadik éve hirdetjük meg tetőfedő pályázatunkat, amelynek célja nem csak az, hogy a szakmának és az érdeklődőknek megmutassuk a Terrán tetőcserepekkel mesterien kivitelezett épületeket, hanem egyfajta seregszemlének is szánjuk, ahol a tetőfedők, kivitelezők egymás munkáit és megoldásait is megismerhetik. Mint minden évben, most is nagy izgalommal vártuk a pályamunkákat, és a zsűrizés idén sem volt könnyebb, mint az elmúlt években. A 2023-as Tetőfedő Pályázat díjazottjai:

Az I. díjat megosztva nyerte el Tóth Árpád, valamint a Kov-Ács Testvérek Kft. Tóth Árpád ácsmester, a Terrán Tetőspecialistája pályamunkája egy fonyódi, összetett geometriájú épület volt, amelynek tetőfedését, eltérő hajlásszögű tetőfelületeinek bonyolult metsződéseit értékelte a zsűri. Szintén első díjban részesült a Kov-Ács Testvérek Kft. pályamunkája, egy budapesti lakóház tetőfelújítása, újraépítése, a zsűri méltatása szerint  „Az épület energiatudatos tetőfelújításáért, a szakszerű, részletekre is odafigyelő kivitelezésért, beleértve az alátétlemez részletképzéseit, valamint a mintaszerű vápa és orom csatlakozásáért az alátéthéjazatnál, és a fedésnél.”

II. díjban részesült: Hoffmann Attila, ács, tetőfedő, Terrán Tetőspecialista egy nagyvázsonyi épület- és tetőfelújításáért.

A III. díjban részesült Huszár Gábor ács, tetőfedő, összetett tetőidomú, székesfehérvári lakóház kivitelezéséért.

Különdíjban részesült: Schulteisz Tamás, Fekete József és Szabó György.

TEGY Különdíjban részesült: Babicz Norbert

Elismerő oklevélben részesült: Babicz Norbert, Szincsák Tamás, Hunyadi László, László Gábor.

Minden díjazottnak és résztvevőnek gratulálunk!