Múlt héten került megrendezésre a kereskedői partnertalálkozónk Balatonfüreden. 

A Balatonfüreden megrendezett kerekeskedői partnertalálkozón rekord számban gyűltek össze a meghívottak, akik jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát és hozzájárultak egy felejthetetlen este létrejöttéhez.

Átadásra kerültek az ARANY-EZÜST-BRONZ partneri elismerések is, amelyeket a következő partnerek vihettek haza áldozatos munkájuknak köszönhetően.

  • Arany fokozatú partneri elismerés 2017: Tetőcentrum Magyarország Kft. 
  • Ezüst fokozatú partneri elismerés 2017:  Micorex TH Kft. (Új-Ház Zrt.)
  • Bronz fokozatú partneri elismerés 2017: Tüzépker Kft.

Cégünk történetében először, a Tetőcentrum Magyarország Kft. nyerte el egymást követő három évben az Arany fokozatú partneri elismerésünket, amelynek köszönhetően, így végleg elnyerte Vándor Díjunkat!

partnertalalkozo

 

Az idei évben új díjak is átadásra került. A Kistérség meghatározó kereskedője díjat három kereskedő Partnerünk vihette haza:
Taba Tüzép; Mercators Kft; Zaki-Centrum Bt.

További újdonság volt A legnagyobb növekedést elért Terrán Partner díjunk, amelyet a Rácz Tüzép Kft. vihetett haza.

Ezen felül értékeltük a TOP10 kategóriába sorolt partnereinket is, akiknek a munkáját szintén elismerjük és nagyra becsüljük:
Tetőpont Plusz Kft; Téglacentrum Kft.; BNF Kft.; Akker Plus Kft.; Bau-Styl Kft. (Új-Ház Zrt.); Merkbau Kft. (ÚJ-Ház Zrt.); Profi Tető Kft.; Piramis Kft. (Új-Ház Zrt.); Etyeki Tüzép Kft

Cégünk díjazta az értékesítési csoport tagjait is, akik közül 2017-ben végzett kimagasló munkájáért Mészáros Attila kapott elismerést.

Köszönjük szépen a részvételt, gratulálunk a díjazottaknak és további sikeres munkát kívánunk mindenkinek! Képeket a rendezvényről illetve a díjazottakról a Facebook oldalunkon talál: https://www.facebook.com/terrantetocserep