Idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands és tizenötödik alkalommal a Business Superbrands díjakat. A Terrán 2022-ben újra duplán szerepel a büszke kitüntetettek között!

A Superbrands a nagyközönség számára is ismert védjegy, a magas minőség szimbóluma. A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legjobbjait emeli ki, egy mintegy 4000 márkát tartalmazó listából, pénzügyi és szakmai szűrést követően. Mindkét díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

A legjobbak közé tartozni mindig hatalmas büszkeség és elismerés, ezért is vagyunk nagyon hálásak a díjért. Azt érezzük, sok mindenben elmondhatjuk ezt magunkról. A legjobb kollégákkal dolgozunk, egy több mint százéves családi vállalkozás keretein belül, kiemelkedő termékekkel, stabil értékrenddel, de folyamatosan megújuló fejlesztésekkel” mondja Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.

Az elismerések folyamatosak, a vállalat legutóbb immáron nyolcadik alkalommal kapta meg a MagyarBrands kitüntetést, és tavaly, nemzetközi porondon, RedDot Termékdizájn 2021 díjjal ismerték el a Terrán Generon stílusosságát.