Cégünk pályázatot hirdet építész hallgatók részére „GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már ma” mottó szellemében. A Pályázat célja a jövő építészeinek bevonása az előremutató megújuló energetikai megoldások és minőségi tetőkialakítások megismerésébe és tervezésébe tervpályázat formájában. A referencia értékű tető- és épülettervek bemutatása a GENERON napelemes betoncserép felhasználásával.

Pályázni 2020. tanévben készült tervekkel (diplomamunka, féléves munka, országos hallgatói tervpályázat, tudományos diákköri munka, egyetemi terv és ötletpályázat) lehet. A pályázók a kiírótól ingyenes támogatást és konzultációs lehetőségeket kapnak a tetőszerkezetek, tetőfedések és napelemes megújuló energiatermelő rendszer szakszerű betervezéséhez.

Legfontosabb határidők:

  • A pályázat meghirdetve: 2020. február. 06.
  • Beadási/feltöltési határidő: 2020. szeptember 01 – 2020. december 10. között
  • Pályamunkák elbírálása, Zsűrizés: 2020. december-2021. január hónapban
  • Eredményhirdetés és díjátadó gála: 2021. február hónapban

A zsűrit három építész: Prof. Dr. Medvegy Gabriella DLA építész, a Pécsi Egyetem dékánja, Jánosi János Ybl- és Pro Architectura-díjas építész, Kvadrum Építésziroda, a MAKONA Építész Egyesülés Igazgatója, Krizsán András DLA, Ybl- és Pro Architectura-díjas építész, Modum Építésziroda, a Magyar Építőművészek Szövetségének elnöke,
egy ács- tetőfedő mester: Katona Szabolcs, Katona Tető Kft.,
és a kiíró képviselője: Ferenczy András, építész látogató, projekt előkészítő alkotja.

A pályázat részletes tájékoztatója IDE KATTINTVA érhető el!

Kérdések esetén, valamint ingyenes támogatás és konzultációs lehetőségért a pályázók a pályázat kiírójához fordulhatnak az alábbi elérhetőségek egyikén:
TERRÁN Tetőcserép Gyártó Kft
Ferenczy András, Építész látogató, projekt támogató
+3620 3348429