A történetek különösen fontosak a Terrán életében, hiszen több mint 100 éves, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásként ezekből építkezünk, értékrendünk alapjait pedig azoknak az embereknek köszönhetjük, akik a történeteket írják.

Ezért is hirdettük meg TETÖrténeted elnevezésű pályázatunkat, melynek keretében a történetek és a képek versenyre keltek egymással, a legtöbb szavazatot begyűjtő tető pedig a felújításhoz szükséges termékekkel gazdagodik, akár 2 millió forint értékben*.

Örömmel tölt el bennünket, hogy TETÖrténeted pályázatunk nyertese egy olyan pár, akik az eljegyzési ajándékként kapott épületben életük egy új szakaszát kezdik majd meg, és egy olyan ház, ami bár sokat látott, azzal, hogy új tető kerül rá, szintén egy korszak szimbólumaként fog újjászületni.

A játékra egy hónap alatt több mint 70-en jelentkeztek, Kónya Roland és menyasszonya 4168 szavazatot gyűjtöttek, így kerülhet Terrán cserép az őcsényi házra.

Sok szeretettel gratulálunk a nyereményhez!

*A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért látogass el a tetorteneted.terranteto.hu oldalra! A változtatás jogát fenntartjuk!