terran_logo

Az Icertias nevű, svájci minősítő szervezet piackutatása alapján, a Terrán nyerte el a neves „Best Buy Award” díjat, azaz 2017-ben a vásárlók cégünket, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-t nevezték meg a legjobb ár-minőség arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Terrán márka pozíciójához, fejlődéséhez, innovatív szemléletünk tükrözéséhez és jövőképünkhöz igazodva, indokolttá vált az arculat frissítése is, ezért a jövőben az eredeti, korábbi színvilágot megőrizve egy modernebb logót használunk.

Magyar tulajdonú családi vállalkozásból nőttünk nemzetközi nagyvállalattá a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-vel. Az elmúlt évben komoly változáson, növekedésen mentünk keresztül. Tevékenységünk során több jelentős mérföldkő volt cégünk életében, például egyedülálló innovációnk – a tetőcserépbe integrált napelem – a Terrán Generon, melynek fejlesztése tovább zajlik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszékének nemzetközileg elismert szakértő csapatával.
Az elmúlt év további mérföldkövei, hogy megőriztük piacvezető pozíciónkat, bevezettük a robottechnológiát a kiegészítő elemek gyártásánál és csomagolásánál, piacra léptünk a ClimaControl felületkezelésű termékcsaládunkkal, valamint elindult cégcsoportunk negyedik gyárában a próbagyártás a romániai Aranyosgyéresen.

„Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-minőség arányúnak. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a megkérdezettek a tetőcserép kategóriában a Terránt választották.
Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgató

Best Buy Award