A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdette meg az Év Honlapja pályázatot, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várta. Büszkék vagyunk arra, hogy a Terrán Generon – A napelemes tetőcserép weboldal az Év Honlapja elismerésben részesült. A díjat nem nyerhettük volna el partnerünk, a 2Pixels Studio közreműkődése nélkül.

A sok éves múltra visszatekintő, rangos Év Honlapja versenyre idén 227 nevezés érkezett, a szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Bonyhádi Gábor, a zsűri elnöke ünnepélyes keretek között hirdették ki a 2022. év nyerteseit, a Marketing Awards Night keretében.

A ’10-es évek technológiai hívó szava az „OKOS” jelző volt. Okostelefon, okos tv, stb…. De a ’20-as években már akkor izgalmas valami, ha napelemes. Bár nyilván nem a családok reggelizőasztalának fő témája a napelemes tetőcserép, 2023-ra ez több embert érdekel, mint eddig bármikor. A Terrán Generon csapata ráadásul egy nagyon harmonikus és izgalmas weboldalt kanyarított e fekete csillogó lap köré. Remek megoldás, hogy a weblap alaphangulatát egy videó határozza meg. A tartalom megismerését kis animációk, finom mozgások támogatják. Nagyon ügyesen alkalmazzák az online nyújtotta lehetőségeket több helyen, például a Referencia felületen, az „előtte-utána” látvány bemutatásakor. Az online megoldásuk idén Az Év Honlapja díjat kapja tőlünk! Gratulálunk!

– értékelte a Terrán Generon pályázatát a szakmai zsűri.

„Az idei termés rendkívül gazdag lett. Pályázóink rendre komolyan vették az okos eszközök elterjedését és már eleve mobilra tervezett honlapokkal startoltak. Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az első három legfontosabb marketing eszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövőben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek, webfejlesztő csapatok és a KKV weboldalak előretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri!” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Terrán Generon – A napelemes tetőcserép honlapunk a magyar és nemzetközi környezettudatos, esztétikus napelemes megoldást kereső vásárlók egyre növekvő érdeklődése mellett, szakmai elismerésben is részesült Márkasite kategóriában és megkapta az Év Honlapja kitüntetést.

A Terrán Generon mellett díjat nyert például a Cubicfox, a Kifli.hu, a Herendi Porcelán, Csodás Magyarország, a HáziPatika és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztési Alapítvány honlapja is.

Gratulálunk minden díjazottnak!