Synus tetőcserepek akár 30% kedvezménnyel!

Ha idén tervez tetőt építeni vagy felújítani, akkor most érdemes vásárolnia! Válassza ColorSystem vagy Elegant felületkezelésű termékeinket kihagyhatatlan áron! Július 31-ig akciós áron rendelheti meg Synus Elegant és Synus ColorSystem tetőcserepeinket, a kiszállítás pedig várhat egészen december 12-ig!

Synus ColorSystem felületkezelésű tetőcserepek bruttó 505 Ft/db helyett bruttó 339 Ft/db áron,
Synus Elegant felületkezelésű termékek bruttó 590 Ft/db helyett bruttó 393 Ft/db áron.

Aloha, Synus Antracit!

Új színnel bővült a Synus termékcsalád palettája. A sötétebb árnyalatok kedvelői immár Antracit árnyalatban is megvásárolhatják legkönnyebb tetőcserepünket – most ráadásul 339 Ft/db-os bevezető áron. A szürkés tónus ColorSystem felületkezeléssel érhető el, amelynek köszönhetően nagymértékben megnő a cserepek színtartóssága és kopásállósága. Az öntisztuló bevonat lehetővé teszi, hogy a tető hosszabb ideig maradjon tiszta, jóval tovább őrizze meg élénk tónusát, ráadásul ellenállóbbá válik az UV-sugárzással szemben.

Az antracit árnyalat a modern megjelenésű otthonok megkoronázása, ugyanakkor a Synus időtlen formavilága lehetővé teszi, hogy a klasszikus stílusban épült vagy felújított házakkal is egyaránt harmonikus összképet alkosson. Természetesen a vakolat színe, a térkő, valamint a nyílászárók ugyanúgy meghatározzák egy épület megjelenését, hangulatát, mielőtt kiválasztjuk a hozzánk legközelebb álló cserepet, érdemes inspirálódni!

Ismerje meg közelebbről legnépszerűbb tetőcserepünket, és vásárolja meg most nyári akciónk keretében 339 Ft/db-os akciós áron! Ha idén tervez tetőépítést, adja le rendelését július 31-ig, a kiszállítás pedig várhat év végégig!