Együttműködésre lépett a Terrán és az SW Térkő

A harmonikus otthon elemei egymással, valamint a környezettel is összhangban állnak. Az építőanyagok ugyan elsősorban funkcionális termékek, a látszó részek esztétikai jelentősége igencsak számottevő. A tetőcserép és a térkő alapjaiban határozza meg egy épület hangulatát, a megfelelő párosításokkal a stílus egészen új értelmet nyer. A Terrán és az SW Térkő együttműködésében kinyílik az otthon horizontja.

Az otthonunk maga a teljesség, a harmónia. Fontos része az egységes, valamint egyedi város- és utcaképnek, de a legfontosabb mégis, hogy mi magunk elégedetten tekintsünk rá nap mint nap. A tökéletes összkép akkor áll össze, ha minden mindennel összefügg. Legyen szó új ház építéséről vagy felújításról, a kiválasztott tetőcserepek és a térkövek több évtizeden, sőt, akár egy egész emberöltőn keresztül részesei maradnak az életünknek. 

Ennek jegyében április 10-én egy izgalmas szakmai együttműködés vette kezdetét a Construmán: a Terrán Tetőcserép és az SW Térkő közösen megalkotta a tetőcserép és a térkő tökéletes találkozását, egy olyan kollekciót, amelyben a stílus és a színek különleges kombinációja az otthon új horizontját teremti meg.

A Terrán és az SW Térkő számára mindig is fontos volt a rugalmasság, a legújabb irányzatokra reagáló portfólió sem minőségben sem megjelenésben nem köt kompromisszumot. 

Inspirálódj, válaszd ki a hozzád legközelebb álló tetőcserép-térkő párosítást, és élj az egyedülálló lehetőséggel! 

Exkluzív ajánlatunkért iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket social media felületeinken!

OtthonHorizontja.hu