Egyedi, Kincsesház promóciónk márciusban indult útjára, melynek keretein belül többszáz Terrán vásárló váltotta be kuponjait. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptemberben már a harmadik promóciós időszakot indítottuk el.

A Terránnál igénybe vehető akciókkal, visszatérítésekkel tökéletesen kiegészíthetőek az otthonfelújítási támogatás előnyei. A vásárlók még alacsonyabb áron juthatnak hozzá a Terrán rendszerkiegészítőihez, melyek elengedhetetlenül fontosak a tető tartóssága illetve viharbiztonsága szempontjából.

A promócióban részt vevő termékek:

Érdemes tehát megvásárolni ezeket a termékeket, hiszen nemcsak a tetőnk biztonságát garantálhatjuk beépítésükkel, de most ráadásul kedvezményes áron is juthatunk hozzájuk.

Ezen kívül a kezdeményezésnek köszönhetően akár az egész tető ára vagy 2 kWp Generon napelemes tetőcserép is megnyerhetővé vált.

Második, nyári promóciós időszakunkban, azaz 2021. június 1. és augusztus 31. között érvényes egyedi ajánlatainkkal a vásárlók prémium minőségű hazai termékekhez juthattak hozzá alacsonyabb áron, vagy ha szerencsések voltak, teljesen ingyen. A promóció nyertesei már át is vették nyereményeiket, melyekhez ezúton is gratulálunk

Gratulálunk Szlovik Renátának az 1 millió forint értékű nyereményhez! Gratulálunk Dudok Károlynénak a 2 kWp Generon napelemes tetőcseréphez!

 

Ajánlataink a jelenleg zajló promóciós időszakban is érvényesek, ezért ha Ön is próbára tenné szerencséjét, vagy szeretné igénybe venni kedvezményeinket, vásároljon Terrán termékeket, és keresse fel a Terrán Kincsesház weboldalát 2021. november 30-ig!