Tetőfelújítás, karbantartás, kivitelezés? Mi készen adjuk a tetőadatokat, helyszíni kiszállás nélkül tervezheti munkáit és készítheti ajánlatait.

Próbálja ki a magyar tulajdonú Envirosense Hungary Kft. és a szintén hazai, több mint száz éves Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. együttműködésével fejlesztett EnviMap Tető szolgáltatást a következő gombra kattintva:

EnviMAP Tető Szolgáltatás

 

 • FELMÉRJÜK A LEVEGŐBŐL
  A felmérést mi végezzük Ön helyett légi LiDAR technológia segítségével, melyből a kapott adatokat térinformatikai környezetben feldolgozzuk, majd a méreteket, kimutatásokat készen adjuk át a megrendelőnek.
 • CSÖKKENTSE KIADÁSAIT!
  A helyszíni felmérésre fordított arányos bérköltség, termelésből kiesett munkaidő, üzemanyagköltség forintosítva jelentős mértéket öltenek. Termékeink használatával Önnél tartjuk a pénzt.
 • TERVEZZÜNK EGYÜTT!
  A termékünk megrendelésével nagy részletességű épület- és tetőmodell készül, melyet a felületen található 3D megjelenítő alkalmazás segítségével elemezhet, vagy azokat akár le is töltheti.
 • ÓVJUK KÖRNYEZETÜNKET!
  Termékeink megrendelésével hozzájárul az ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez, hiszen helyszíni kiszállásainak száma jelentős mértékben kiváltható.

Az EnviMAP Tető olyan innovatív, egyedi fejlesztés, amely jelenleg felöleli az ország 2100 településének épület-geometriai adatállományát. Különleges légi lézerszkenner segítségével, LOD2 részletességű tetősíkokat modellez. Az Envirosense térinformatikusainak és a Terrán mérnökeinek összefogásával készített rendszerből így egyedülálló, részletes tetőgeometriai méretinformációk állnak a felhasználóink rendelkezésére. Az egyedülálló, részletes tetőgeometriai méretinformációkból számoljuk ki a tetőépítés anyagszükségletét.

A Terrán TetőKalkulátorában vásárlóink hasonló megoldást vehetnek igénybe: A kiválasztott tetőcserép, és a 3D TetőScan szolgáltatás segítségével a tető pontos geometriai adatainak felhasználásával kaphatnak nagyságrendi képet a tetőépítés várható költségeiről.

Amennyiben érdeklődik a szolgáltatás iránt, vagy kérdése merült fel, keresse területileg illetékes Terrán Kivitelező Látogató kollégánkat!