100 éves múltunknak köszönhetően hozzáértő kezekkel indítottuk útjára Terrán tetőcserepet vásárló partnereink számára a Palacsere programunkat, amely azoknak a családoknak nyújt megoldást, akik környezetszennyező, bitumen alapanyagú zsindely vagy azbeszt alapanyagú palatetőjük cseréjét tervezik.

Palacsere programunk a piaci árnál lényegesen kedvezőbb feltételekkel nyújt megoldást. Egyszerű, gyors, költséghatékony és mindezek mellett környezetbarát megoldás is. Számunkra fontos az elkötelezett vásárlóink elégedettsége, de ezen túl a környezetünk egészségének megőrzése is jelentős szerepet tölt be.

A palatetők cseréje épp aktuális napjainkban. Szakértőink szerint a palatető amortizációs ideje függ az anyagtípustól, termékfajtától és környezeti hatásoktól, de becsült élettartama legfeljebb 20-30 év.

Ha palatető cseréjét tervezi, akkor egy nagyon fontos probléma kiküszöbölésére kell felkészülnie. A palatetők bontása során keletkező hulladék veszélyes hulladéknak minősül, ezért a szállítást csak speciális szaktudással rendelkező cégek végezhetik el.

A Terrán erre nyújt biztos megoldást. Egyedi programunk célja a felújítás során keletkező veszélyes-hulladékok elszállítási folyamatának biztosítása, együttműködve más veszélyes-hulladék kezeléssel és ártalmatlanítással foglalkozó céggel.

A programban érintett veszélyes hulladékok:
EWC 17 06 05 – azbeszttartalmú pala (síkpala és hullámpala)
EWC 17 06 03 – bitumenes tetőlemez

A hulladékkezeléssel kapcsolatos bővebb tájékoztatáshoz, az anyagszükséglet meghatározásához, vagy a cseréptípus kiválasztásához vegye igénybe Terrán Területi képviselő kollégáink segítségét!

A kedvezményes hulladék szállítási díjak igénybevételének feltétele, hogy a megrendelőnél a Terrán Kft. által gyártott tetőfedő anyagok kerülnek beépítésre, melyet a vásárláskor kapott számlával kell igazolni.

Palatetőcsere programunkról bővebb információt ide kattintva olvashat.