Tetotepitek.hu néven, folyamatosan bővülő tartalmakkal tematikus oldalt fejleszt a Terrán a vásárlói igények minél kifinomultabb kiszolgálása érdekében. Az oldal célja, hogy megbízható, hasznos és érdekes tartalmakkal segítse a tetőfedés előtt állókat a nagy döntés meghozatalában.

A 21. század embere egyre inkább csak az online tartalmakra hagyatkozik. Sok mindenre kapunk már választ a különböző digitális platformokon keresztül.

A tető egyik fő funkciója az otthonunk védelme, amit általában egy életre választunk: Sőt, azt szeretnénk, hogy gyermekeink és unokáink is gond nélkül élvezzék annak védelmét. A természet erői azonban gyakran megtalálják az esetleges gyenge pontokat, ezért fontos, hogy otthonunk, minden esetben szakszerűen készüljön el.

Éppen ezért, hogy a Terrán minél alaposabb és megbízhatóbb, naprakész információkkal szolgáljon vásárlóinak, már több éve létrehozta tetotepitek.hu tematikus portálját, mely idén egy vásárlói-igényfelmérés és online kutatás hatására több fontos változáson, fejlesztésen esett át.

Az eredetileg szinte csak szakmai videókat bemutató oldal, kiegészült különböző, már korábban is működő megoldásokkal – ezzel egy olyan integrált felületet létrehozva, mely egyedi a piacon, hiszen nincs még egy ilyen összetett szakmai portál a témában.  A könnyedebb tartalmak, inspirációk, ötletek mellett komolyabb szakértői tartalmak is publikálásra kerülnek, melyek a döntéselőkészítésben nyújthatnak támogatást a tetőfedés előtt állóknak. Minden tartalmat szakértők lektorálnak, így az oldalon látható összes tartalom megbízható forrás a tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

A tetotepitek.hu további különlegességekkel is várja az oldalra látogatókat. A platformon megtalálható tetőkalkulátorral egyszerűen és gyorsan választ kaphatnak a felmerülő költségekkel kapcsolatban, de akár ingyenes tetőfólia kiadvány is igényelhető, melynek segítségével kézzel fogható információkhoz jutnak a tető egyik legérzékenyebb pontját, az alátéthéjazatot illetően.

A felületen segítséget kaphat a nézelődő többek között azzal kapcsolatban is, hogy milyen igényekhez milyen tetőcserepet érdemes választani, valamint bővebb ismertetőkkel találkozhatunk az új termékek, innovációk vonatkozásában is.

Itt is kiemelt figyelmet fordít a vállalat a fenntartható építészetre, ezért többek között a Terrán Generon napelemes tetőcserép is nagy hangsúlyt kap.

A megújult oldal az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: www.tetotepitek.hu