Idén tizenhetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands, és tizennegyedik alkalommal a Business Superbrands díjakat. A Terrán ebben az évben először mindkettőt bezsebelte!

A Superbrands a nagyközönség számára is ismert védjegy, a magas minőség szimbóluma. A nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. Az elismerés odaítéléséről – egy többlépcsős előszűrést követően – egy összesen 41 tagú, független, marketing és menedzsment területen aktív szakértőkből álló bizottság dönt minden évben. 2021-ben a Terránt sokadik alkalommal találták érdemesnek a Superbrands 2021 és a Business Superbrands 2021 védjegy viselésére.

„Nehéz szavakat találni azokra az elismerésekre, amiket évről évre megszavaznak nekünk. Boldogok és büszkék vagyunk! A sikerben osztozunk a Terrán összes alkalmazottjával és a vásárlókkal, akik kitüntetnek minket bizalmukkal. Egyet megígérhetünk, továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy innovatív, a 21. század igényeit maximálisan kielégítő szereplői maradjunk a hazai és nemzetközi piacnak egyaránt” – mondja Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.

A cég ezzel idén már az ötödik díjat tudhatja magáénak, hiszen a Terrán termékcsaládjai 2021-től a Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét is erősíti, emellett a MagyarBrands program keretében már hetedik éve van az élmezőnyben.

A vállalat ezenfelül nemzetközi vizeken is brillírozott, ugyanis 60 országból érkező pályázatok tervezési minőségét, valamint innovációs mértékét értékelte az a nemzetközi szakmai zsűri, amely RedDot Termékdizájn 2021 díjjal ismerte el a Terrán Generon stílusosságát.