A Superbrands a nagyközönség számára is ismert védjegy, a magas minőség szimbóluma. A nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. Az elismerés odaítéléséről – egy többlépcsős előszűrést követően – egy összesen 41 tagú, független, marketing és menedzsment területen aktív szakértőkből álló bizottság dönt minden évben. 2021-ben a Terránt sokadik alkalommal találták érdemesnek a Superbrands és a Business Superbrands védjegy viselésére.

November 18-án rendezték meg a Superbrands díjátadó gálaműsorát a Budapest Music Centerben, melynek keretein belül a Terrán két elismeréssel is gazdagodott. A díj egy megerősítés arról, hogy a Terrán Kft. megítélése, üzleti gyakorlata, márkaépítési stratégiája igazán eredményes és célravezető.
Magyarországon 2004-ben indult a nemzetközi Superbrands program, mellyel a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazzák, a legeredményesebb üzleti márkáknak pedig 2007 óra ítélik oda a Business Superbrands díjakat.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága idén újra kétszeresen díjazta igyekezeteinket, hogy a hazai és nemzetközi piacon is maximálisan helyt álljunk, és megfeleljünk a vásárlói és partneri igényeknek. Sikerünkhöz minden kollégánk munkája hozzájárul, köszönjük helytállásukat!