A piaci igényekre reagálva meghosszabbítjuk a Tavaszi akció keretein belül meghirdetett promóciónkat a méltán népszerű Synus tetőcserepekre, valamint a Rundo és
Danubia Resistor termékcsaládra vonatkozóan. A Terrán korábban meghirdetett Tavaszi akciós árai június 30-ig érvényesek maradnak!

Milyen akciókról van szó?

Synus ColorSystem akció

2018. április 2-től induló akciónkban a Synus ColorSystem felületkezelésű termékeinket a Synus Basic-kel megegyező 190 Ft/db áron kínáljuk. Az akcióban a Synus ColorSystem termékcsalád teljes színválasztéka (tégla, sötétbarna, fekete) elérhető.

Ha egy könnyű és erős cserepet szeretne, mindezt megspékelve egy speciális felületkezelési eljárással, akkor a Synus ColorSystem betoncserép a legjobb választás!

Érdekel az akció

Rundo, Danubia Resistor akció

Ez a két hagyományos formájú termékcsaládunk, most tavaszi akciónk keretei között rendkívül kedvező, 250Ft/db áron érhető el. Az akcióban a Rundo Resistor és Danubia Resistor termékcsalád összes tagja (Korall, Merlot, Mocca, Carbon) részt vesz.

Mit kell tudni a prémium kategóriás Resistor felületkezelésről? Kattintson ide és olvassa el!

Az akciók további részleteiről az Akciók menüpont alatt olvashat részletesen, akciós termékeinket pedig keresse márkakereskedőinknél!

Érdekel az akció