Terrán Ajánlataink

MEGHOSSZABÍTVA!

35% akció Terrán ereszcsatornára 2023. június 15. és szeptember 30. között ***.
***kivéve táblalemez

Az akciós időszakban ráadásul díjmentes szállítást biztosítunk bruttó 180.000 Ft rendelési érték felett.

További részletekért görgessen lejjebb!

35% kedvezmény Terrán ereszcsatornára***

A Terrán ereszcsatorna-rendszer komplex megoldást jelent, ha a tetőről történő vízelvezetésről van szó. Rendkívül jó minőségének, ellenálló képességének, tartósságának, könnyű és gyors szerelhetőségének köszönhetően a Terrán ereszcsatorna-rendszer méltán nagy népszerűségnek örvend.

2023. június 15. és szeptember 30. között akciót hirdetünk minden Terrán ereszcsatorna rendszerelemre***. A megadott időtartamban a vásárlók 35%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg ezeket a termékeket.

***ez alól kivételt képez a táblalemez

Az akciós időszakban díjmentes szállítást biztosítunk bruttó 180.000 Ft rendelési érték felett.

Ereszcsatorna-rendszerünk minden eleme kiváló minőségű, karc- és korróziálló bevonatrendszerrel ellátott acélból készül. Ez garantálja a hosszú élettartamot, a színek tartósságát és a nagyfokú szilárdságot. A Terrán tetőcserepekkel összhangban kellemes és vonzó külsőt biztosít a tetőnek és az egész háznak.

További információ a Terrán ereszcsatorna-rendszerről

A Terrán termékeit megrendelheti márkakereskedőinknél, akik kérdés esetén örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Az Önhöz legközelebbi márkakereskedőnk elérhetőségét ide kattintva tekintheti meg.

TetőtÉpítek.hu – Vágjon bele velünk a tetőépítésbe!

Kalandozzon a Terrán színes tartalmai között, ahol minden választ megtalál tetőépítéssel kapcsolatos kérdéseire – olyanokra is, amelyek talán elsőre eszünkbe sem jutnak!

A TetőtÉpítek.hu oldalon nem csupán részletes és hasznos információkkal találkozhatunk, hanem referenciafotók, edukációs anyagok, kisfilmek segítik az inspirálódást, a tervezést, könnyítik meg a vásárlást, sőt a kivitelezést is.