Terrán Ajánlataink

Válassza a Synust, a Terrán legkönnyebb tetőcserepét, selyemfényű, minőségi Elegant felületkezeléssel 2023. május 2. és június 30. között alapáron!

Vásárolja meg Synus Fekete, Tégla és Sötétbarna termékeket most 469 Ft/db áron!*

*Az ár bruttó ajánlott fogyasztói ár.

További részletekért görgessen lejjebb!

 

Válassza a Synust, a Terrán legkönnyebb tetőcserepét**, minőségi Elegant felületkezeléssel!

Válassza Synus Elegant tetőcserepünket 50 év garanciával, amely könnyedségével, a beton tartósságával és ellenállóképességével a legjobb választás a tetőfelújításhoz. Synus tetőcserepünkhöz most minőségi, Elegant felületkezeléssel is alapáron, 469 Ft/db áron* juthat hozzá!

A Synus, 2014-es bevezetése óta az egyik legsikeresebb termékünkké vált, amit Construma Díjjal is kitüntettek. A nagy sikerre való tekintettel ezt a termékvonalat 2019-től minden felületkezelési technológiával elérhetővé tettük.

A legújabb Elegant felületkezelési eljárásunknak köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. A selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt kölcsönöz a tetőjének hisz a név kötelez!

Az Elegant felületkezelési eljárás előnyei:

  • magas színvédelem
  • kiváló kopásállóság
  • ellenálló felület
  • fokozott védelem a mohásodás ellen
  • simább felületi kidolgozottság
  • selyemfényű megjelenés

Keresse Synus termékcsaládunkat az Önhöz legközelebb található Márkakereskedőnknél, vagy tudjon meg többet a termékről weboldalunkon.

*Az ár bruttó ajánlott fogyasztói ár.
** A Terrán Synus alapcserép 3,9 kg/db, 39 kg/m², anyagszükséglet 10 db/m²: a Terrán portfóliójának egyik legalacsonyabb súlyú tetőcserepe.

Synus Elegant termékek alapáron:

Tekintsen meg néhány Terrán Synus betoncseréppel készült épületet!

A Terrán termékeit megrendelheti márkakereskedőinknél, akik kérdés esetén örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Az Önhöz legközelebbi márkakereskedőnk elérhetőségét ide kattintva tekintheti meg.

TetőtÉpítek.hu – Vágjon bele velünk a tetőépítésbe!

Kalandozzon a Terrán színes tartalmai között, ahol minden választ megtalál tetőépítéssel kapcsolatos kérdéseire – olyanokra is, amelyek talán elsőre eszünkbe sem jutnak!

A TetőtÉpítek.hu oldalon nem csupán részletes és hasznos információkkal találkozhatunk, hanem referenciafotók, edukációs anyagok, kisfilmek segítik az inspirálódást, a tervezést, könnyítik meg a vásárlást, sőt a kivitelezést is.